SUSHI INN BEILEN

SUSHI INN BEILEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 94 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Inn Beilen. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 21:13 Eten kwam 40 minuten later dan wat het bedrijf stuurde. Ook nog eens koud. Voor mij niet nog een keer.
23 jun 2022 om 22:36 Prima sushi en door een hele vriendelijke dame geleverd. Wij wonen een eind uit de buurt en de levertijd was uitstekend.
18 jun 2022 om 22:04 Netjes op tijd, pokebowl was erg lekker. Miste alleen de variatie in groenten in de bowl. Maar misschien zijn wij extra verwend door andere sushi ervaringen
6 jun 2022 om 6:27 Het eten was heel vers en verzorgd. Bezorging was vlot en vriendelijk.
3 jun 2022 om 18:08 Niet wat ik ervan gehoopt had... Zeker niet voor die prijs. Zowel qua kwaliteit als voor hoeveelheid. Volgende keer haal ik het wel weer in Assen.
26 mei 2022 om 20:19 Bezorgtijd was prima. Eten was redelijk....
13 mei 2022 om 19:24 Erg goede
6 mei 2022 om 11:30 Helaas was de tonijn nog bevroren van m'n pokebowl......
30 apr 2022 om 19:55 Het eten was heerlijk. Ik had alleen voor 17:45 besteld maar om 17:00 stonden ze al voor de deur!!
24 mrt 2022 om 23:28 Netjes op tijd, kwaliteit top
20 mrt 2022 om 7:12 best wel lekker werd netjes bezorgd voor herhaling vatbaar
17 feb 2022 om 19:49 Ik had rond 16u mijn bestelling geplaatst om het om 17.30u te laten bezorgen, om 17.10u stonden ze al aan de deur. Nu had ik geluk dat ik thuis was maar dit was wel erg vroeg met wat ik heb aangegeven. Sushi was heerlijk!